Odkryj nowy rozmiar gotowania z wysokiej klasy produktami firmy Kenwood. postępowe rozwiązania techniczne i łatwość obsługi sprzętów spod znaku Kenwood powodują, że gotowanie staje się proste i przyjemne
Maszynka dla wymagających użytkowników ceniących sobie funkcjonalność i bezkompromisową jakość
Nowa maszynka do mielenia mięsa MG700 od Kenwood to wygoda stosowania, a także unikatowa funkcjonalność. Model wyposażony został w liczne akcesoria, które ułatwią przyrządzenie równocześnie klasycznych, jak i orientalnych potraw.
MG700 to prostota formy okraszona nieprzemijalnym wzornictwem, a także wysoka jakość wykonania, zapewniająca solidność i niezawodność na lata.
spora moc maksymalna (2000 W) powoduje, że maszynka ekspresowo i starannie zmieli każdy wariant mięsa, owoce, warzywa i orzechy.
Model MG700, jego obudowę, korpus, śrubę, nóż i sitka wykonano z wysokiej klasy metalu, który zagwarantuje solidność na lata.
Urządzenie wyekwipowano ponadto w dwie nakładki do wyrobu kiełbas, które pozwolą przygotować klasyczne polskie specjały oraz nasadkę do orientalnego kebbe. Dla wygody wykorzystywania MG700 wyposażono także pokrywę na podajnik oraz specjalny kluczyk ułatwiający montaż i demontaż.
Trzy specjalne sitka Maszynka do mielenia mięsa od Kenwood wyposażona pozostała w trzy sitka, każde o różnorodnej wielkości oczek (8mm, 4,5mm, 3mm), pozwalające przyrządzić przeróżne dania.
Sitko 3 mm - dzięki niemu zmielisz na drobno kawałki mięsa, ryb i warzyw, które można użyć do przygotowania najróżniejszego typu farszów, pasztetów, a także innych potraw, charakteryzujących się jednolitą i dość zwartą konsystencją.
Sitko 4,5 mm – jest znakomite do mielenia wołowiny na burgery, pulpety, chili con carne, a także pieczeń rzymską. sprawdzi się także przy mieleniu warzyw, twardego sera i orzechów.
Sitko 8 mm - pozwoli uzyskać masę o wyraźnej strukturze, którą możesz wykorzystać do wyrobu kiełbas oraz innych staropolskich specjałów. Będzie na dodatek doskonałe do przygotowania mięsa, podrobów i cebuli na grubo-mielony pasztet.
Jeszcze więcej możliwości Maszynka do mielenia to ergonomiczna przystawka także do mielenia warzyw, twardego sera i orzechów, a poprzez sitko z dużymi otworami można przepuścić skórkę kandyzowaną, będącą aromatycznym dodatkiem do ciast, deserów i naleśników.
Natomiast, zmieloną, świeżą skórkę cytrusów można dodać do kremów, wypieków i marmolady domowej roboty. Dzięki wszechstronności, funkcjonalności i wygodzie używania, przystawka wyręczy Cię w wielu kulinarnych zadaniach podczas codziennego gotowania.
Co więcej, można do niej podłączyć przystawki, które pasują do gniazda wolnych obrotów w robotach Kenwood: maszynkę do makaronu, wałkowarkę, przystawkę do krojenia w kostkę, roto, przecierak i młynek żarnowy, zamieniając maszynkę we wszechstronne urządzenie, niezbędne w każdej kuchni.
efektywność: 3 kg /min.
poręczna maszynka do mielenia mięsa o mocy silnika 2000 W, z 3 najróżniejszymi sitkami (8 mm; 4,5 mm; 3 mm) i 2 nakładkami do robienia pysznych domowych kiełbas, a także kebbe. Efektywność: do 3 kg mięsa na minutę. Bieg wsteczny. W komplecie podajnik z pokrywą oraz kluczyk upraszczający montaż i demontaż maszynki wydajność mielenia na min.: 3 kg rozmiar tarcz do mielenia: 10
wymiar (cm): 38.5 x 20 x 38 Moc: 2000 W Waga: 7.3 kg obudowa - materiał wykonania: Szczotkowany metal
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.