DualSteam Uniwersalne urządzenie i równomierne rezultaty. Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować rewelacyjnym smakiem. Redukcja pary Bezpiecznie i wygodnie: drzwiczki można otworzyć bez irytującego uderzenia pary i ekspresowo wyjąć potrawy.
Lekki pojemnik na wodę komfortowa obsługa: napełnianie lekkiego pojemnika na wodę z tworzywa nienaturalnego jest nietrudne. Szeroka obfitość zastosowań Multitalent w kuchni: nasze urządzenia do gotowania na parze wielki wachlarz zastosowań.
Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze posiadają wnętrze ze stali szlachetnej. Przezroczyste drzwiczki wyśmienita widoczność gotowanych potraw dzięki klarownym drzwiczkom i podświetleniu komory gotowania.
duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń Maksimum przestrzeni: obszerna komora gotowania i obszerna powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji. Zewnętrzne wytwarzanie pary Wytwarzanie pary poza komorą gotowania: potrawy gotują się równomiernie i zachowują swój kolor.
Sterylizacja słoików nadzwyczajne przygotowanie: słoiki można optymalnie zdezynfekować przed wekowaniem owoców itd. Pasteryzacja Długa przydatność do spożycia: warzywa, owoce, mięso i kiełbasy można zawekować w urządzeniu wyjątkowo wygodnie.
Warzywa Natura w najkorzystniejszej formie: delikatne przygotowanie w urządzeniu pozwala zachować smak i jest zdrowe. Ryby i owoce morzaZdrowie z morza: ryby i owoce morza są doskonale przyrządzane i zachowują aromat oraz zarys.
MięsoDelikatne i soczyste: mięso z urządzenia do gotowania na parze zachwyca intensywnym smakiem. Dodatki za każdym razem na dodatek: ziemniaki, ryż czy makaron pasują do każdego dania i posiadają wysoką wartość odżywczą.
Desery najkorzystniejsze na koniec: nawet desery można przygotować w różny sposób w urządzeniu do gotowania na parze Miele. Gotowanie jajek Na miękko, na przeciętnie czy na twardo? W kilka minut w 100 °C uzyskasz adekwatnie ugotowane jajko Rozmrażanie Delikatne rozmrażanie: mrożonki można ostrożnie rozmrażać w temp.
ok. 60 °C, czyli w nadzwyczajnych warunkach. Przyrządzanie jogurtu Zrób to sam: w jedynie 5 godzin w temp. 40 °C można przygotować w urządzeniu do gotowania na parze własny jogurt. Gotowanie sous-vide Maksimum przyjemności: mięso, warzywa lub owoce gotowane w próżni nieszablonowe doznania smakowe.
Dezynfekcja butelek dla niemowląt W jedynie 15 minut bez zarazków: szybko i z łatwością można zdezynfekować butelki dla niemowląt w temp. 100 °C. Podgrzewanie wilgotnych ręczników Prof. Rozpieszczanie: podaj gościom do wyszukanego menu wilgotne ręczniki z urządz.
do gotowania na parze Miele. Utrzymywanie ciepła Późniejsze jedzenie? Urządzenie do gotowania na parze utrzyma ciepło potraw automatycznie poprzez choćby 15 minut. Likwidowanie skórki nieskomplikowane usuwanie: w urządzeniu można polikwidować skórkę z pomid...