Menu
Zamknij

PROFI COOK URZĄDZ. DO SOUS VIDE PROFI-COOK SV-1112 Darmowy odbiór w 20 miastach!

Pozostałe AGD

Opis

technika gotowania Sous-Vide to próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności. Główne mocne strony: • obudowa ze stali rdzoodpornej • precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C) • Zachowuje witaminy, komponenty odżywcze i zapach • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła • ekran LCD (niebieskie podświetlenie) • Regulacja temperatury: 45°C – 90°C • 72-godzinny timer • objętość: 8,5 l • Naczynie do gotowania (nieprzywierająca warstwa) • obszerne okno w pokrywie • zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.