Menu
+Zamknij

Omega EUJ808

Wyciskarki

Opis

Z bezprecedensową prędkością 43 obr./min, wyciska sok z produktów jeszcze skuteczniej, aniżeli dotychczasowe "low speed" sokowniki rolkowe.
drobna prędkość obrotowa w połączeniu z nowym ślimakiem z dwoma nożami do krojenia zapewnia znakomite wyciśnięcie produktów wejściowych. Ten wolny cykl wyciskania zachowuje maksimum życiodajnych substancji, zniża gromadzenie się ciepła, spowalnia utlenianie i ulepsza trwałość uzyskanego soku.

Ślimak do wyciskania z dwoma nożami krojącymi jest wykonany z nad wyraz wytrzymałego materiału GE-ULTEM, a wszystkie części sokownika Sana EUJ-808 są wolne od BPA. Odprowadzenie resztek z wyciskania do pojemnika na odpadki umożliwia ciągłe przetwarzanie przygotowanych artykułów. Ze względu na to, że Sana Juicer by Omega EUJ-808 pracuje przy niedużych obrotach, zachowuje się wyjątkowo cicho. Następną zaletą jest system automatycznego czyszczenia, który bez przerwy oczyszcza sitko w trakcie wyciskania towarów. Uniemożliwia to jego zapychaniu się, a po zakończeniu wyciskania oczyszczenie Sany jest znacznie łatwiejsze i szybsze.

Częścią kompletu Sany EUJ-808 jest grube sitko, dzięki któremu można uzyskać sok z pokaźniejszą zawartością miąższu. To grube sitko nadaje się także do przygotowania napojów z miękkich artykułów takich, jak pomarańcze, ananasy albo porzeczka.

W zestaw wchodzi:
wyciskarka
dwa sita – do czystego soku i do musów.
pojemnik na sok
pojemnik na odpady
popychacz
szczotka do czyszczenia
w prezencie zestaw trzech pojemników próżniowych lub 100 stronicową książka "Przepisy na sok …".

Sana Juicer aby Omega EUJ-808 jest nowoczesnym i wydajnym sokownikiem, który zostanie ukochanym elementem w Państwa kuchni.

Najlepiej wyciska:
jabłek, niewiele znaczących owoców, ziół, cytrusów, jagód...

Nie polecamy do:
samych warzyw liściowych, obszerniejszej ilości warzyw korzeniowych

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.